Неможливо знайти запитувану сторінку
Нам дуже шкода! Щось пішло не так, під час показу сторінки. Натомість, спробуйте скористатись одним із них
Назад на головну сторінкуКафедра харчових технологій проводить підготовку фахівців галузі знань 18 «Виробництво та технології» спеціальності 181 "Харчові технології"за освітніми рівнями:«Бакалавр» освітня програма «Харчові технології та інженерія»,«Магістр» освітня програма «Технології продуктів бродіння та виноробства».
Кафедра харчових технологій проводить підготовку фахівців галузі знань 18 «Виробництво та технології» спеціальності 181 "Харчові технології"за освітніми рівнями:«Бакалавр» освітня програма «Харчові технології та інженерія»,«Магістр» освітня програма «Технології продуктів бродіння та виноробства».
Нам дуже шкода! Щось пішло не так, під час показу сторінки. Натомість, спробуйте скористатись одним із них
Назад на головну сторінку