18 квітня 2023 року на кафедрі відбулася науково-практична конференція «Дні студентської науки».
У конференції приймали участь студенти та викладачі кафедри в кількості 58 осіб. Загальна кількість доповідей, що була представлена на науково-практичній конференції в рамках «Дні студентської науки» становила – 41.
Основні питання, які були висвітлено на конференції, це: інноваційні технології харчових продуктів; вплив сировини, основних та додаткових компонентів на харчову цінність та органолептичні показники готової продукції; основні аспекти використання побічних продуктів та використання відходів харчової галузі; висвітлено основні результати досліджень розробки та удосконалення технології продуктів та напоїв та ін.
За результатами конференції кафедрою харчових технологій було рекомендовано до нагородження наступних студентів:
І місце
«Особливості виготовлення вина з плодово-ягідної сировини»
Тимошенко Ю.С., 1-й курс, гр.. МТБВ-203
Керівник: доц.. Нагурна Н.А.
ІІ місце
«Ферментовані напої на основі плодово-ягідної сировини»
Мельник Д.С.,2-й курс, гр..ТБВ-14
Керівник: ст..викл. Чепурна О.Л.
ІІІ місце
«Розвиток сегменту крафтового пива»
Потайчук В.О., 3-й курс, гр.. ТБВ-24
Керівники: доц. Осипенкова І.І., ст. викл. Куриленко Ю.М.










