Перейти до вмісту (натисніть Enter)
Кафедра харчових технологій
department of food technologies

Кафедра харчових технологій

Кафедра харчових технологій проводить підготовку фахівців галузі знань 18 «Виробництво та технології» спеціальності 181 "Харчові технології"за освітніми рівнями:«Бакалавр» освітня програма «Харчові технології та інженерія»,«Магістр» освітня програма «Технології продуктів бродіння та виноробства».

  • Новини
  • Про кафедру
    • Історія кафедри
    • Склад кафедри
    • Освітні програми
    • Навчальні/робочі плани
    • Забезпечення
      • Інформаційне забезпечення
      • Аудиторно-лабораторний фонд
    • Дисципліни
      • 181 – Харчові технології
    • Випускники кафедри
      • Випускники спеціальності
      • ТОП – випускники
    • Зовнішні зв’язки
    • Методичний семінар
  • Вступнику
    • Випускникам шкіл
    • Молодшим спеціалістам
    • Вступ до магістратури
  • Студенту
    • Студентський актив
    • Куратори академічних груп
    • Графік навчального процесу
    • Розклад аудиторних занять
    • Графік консультацій викладачів
    • Дистанційне навчання
    • Вибіркові дисципліни
    • Практика
      • Програма практики
      • Бази практики
      • Керівники практики
      • Документація для проходження практики
    • Дипломування
      • Теми дипломів
        • Перевірка на плагіат
      • Методичні рекомендації
      • Графік організації дипломування
    • Навчальні, наукові та прикладні здобутки студентів
  • Наукова діяльність
    • Науково-дослідні роботи
    • Конференції
    • Монографії
    • Науковий семінар
    • Періодичні видання
  • Роботодавцям
    • Проекти змін в освітніх програмах
    • Пропозиції роботодавців
    • Грантові програми викладачам
  • Зворотній зв’язок
    • Анкетування
      • Анкетування студентів
      • Анкетування роботодавців
      • Анкетування викладачів
    • ЗМІ про кафедру
    • Роботодавці про кафедру
    • Випускники про кафедру
  • Ліцензування та акредитація

Кафедра харчових технологій

Кафедра харчових технологій проводить підготовку фахівців галузі знань 18 «Виробництво та технології» спеціальності 181 "Харчові технології"за освітніми рівнями:«Бакалавр» освітня програма «Харчові технології та інженерія»,«Магістр» освітня програма «Технології продуктів бродіння та виноробства».

ЧЕРКАСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ ТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ CHERKASY STATE TECHNOLOGICAL UNIVERSITY
Кафедра харчових технологій department of food technologies
Факультет технологій, будівництва та раціонального природокористування Faculty of Technologies, Construction and Rational Nature Management
  • Новини
  • Про кафедру
    • Історія кафедри
    • Склад кафедри
    • Освітні програми
    • Навчальні/робочі плани
    • Забезпечення
      • Інформаційне забезпечення
      • Аудиторно-лабораторний фонд
    • Дисципліни
      • 181 – Харчові технології
    • Випускники кафедри
      • Випускники спеціальності
      • ТОП – випускники
    • Зовнішні зв’язки
    • Методичний семінар
  • Вступнику
    • Випускникам шкіл
    • Молодшим спеціалістам
    • Вступ до магістратури
  • Студенту
    • Студентський актив
    • Куратори академічних груп
    • Графік навчального процесу
    • Розклад аудиторних занять
    • Графік консультацій викладачів
    • Дистанційне навчання
    • Вибіркові дисципліни
    • Практика
      • Програма практики
      • Бази практики
      • Керівники практики
      • Документація для проходження практики
    • Дипломування
      • Теми дипломів
        • Перевірка на плагіат
      • Методичні рекомендації
      • Графік організації дипломування
    • Навчальні, наукові та прикладні здобутки студентів
  • Наукова діяльність
    • Науково-дослідні роботи
    • Конференції
    • Монографії
    • Науковий семінар
    • Періодичні видання
  • Роботодавцям
    • Проекти змін в освітніх програмах
    • Пропозиції роботодавців
    • Грантові програми викладачам
  • Зворотній зв’язок
    • Анкетування
      • Анкетування студентів
      • Анкетування роботодавців
      • Анкетування викладачів
    • ЗМІ про кафедру
    • Роботодавці про кафедру
    • Випускники про кафедру
  • Ліцензування та акредитація

Навчальні, наукові та прикладні здобутки студентів

31065562_1662881257127849_4317341902358708224_n
57123450_426734214759155_4199499823801434112_n
28576442_1609592142456761_5596829467213565759_n
1
30742316_1662881123794529_6350402149804933120_n
Фото0581
_MG_7791
_MG_7798
_MG_7806
IMG_20181115_151009
IMG-bd2a434b9f67a4bac7808f2606fa810c-V
Попередній
Наступна
ЧЕРКАСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ
ТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
  • +380(95)-899-76-81
  • [email protected]
  • 8.00-17.00
  • 18006, м.Черкаси, бульв. Шевченка 333, 10 корпус, кім. 307,

© ЧДТУ, 2023