Бондарчук Зоя Вікторівна

Бондарчук-min

Кандидат технічних наук
Доцент кафедри харчових технологій


м. Черкаси, бул. Шевченка 333, каб.306-10 корпус
e-mail:   [email protected]


Науково-педагогічна біографія

У 2004 році закінчила Національний університет харчових технологій за спеціальністю технологія зберігання, консервування та переробки молока.
З 2004 року по 2005 рік набула практичних навичок на посаді майстра на ТОВ «Житомирський маслозавод».
У 2005 році зарахована до аспірантури Технологічного інституту молока та м’яса НААНУ, де, також, працювала у відділі сироробства на посадах від фахівця до старшого наукового співробітника. У 2012 році очолила відділ сировиробництва Інституту продовольчих ресурсів.
У 2010 році захистила дисертаційну роботу на тему «Розробка технології твердого сиру з застосуванням заквасок мезофільних і термофільних лактобактерій» та здобула науковий ступінь кандидата технічних наук за спеціальністю – технологія продуктів харчування.
З 2013 року старший викладач кафедри технології бродильних виробництв Черкаського державного технологічного університету.

З 2016 року доцент кафедри технології бродильних виробництв Черкаського державного технологічного університету.


Основні дисципліни, що викладаються

«Технологія екстрактів і напоїв», «Дослідницький практикум за вибором», «Експертиза харчових продуктів», 

 

 


Сфера наукових інтересів

розробка технології твердого сиру з застосуванням заквасок мезофільних і термофільних лактобактерій.

Основні наукові досягнення та здобутки

Наукові публікації: автор 23 наукових праць, у тому числі 4 патентів України.