На кафедрі харчових технологій відбулася VІ  Міжнародна науково-практична конференція «Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку харчової індустрії».

«Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку харчової індуст 3-4 листопада 2022 року на кафедрі харчових технологій було проведено VІ  Міжнародну науково-практичну …

Запрошуємо взяти участь науково-практичній конференції «ІНТЕГРАЦІЙНІ ТА ІННОВАЦІЙНІ НАПРЯМКИ РОЗВИТКУ ХАРЧОВОЇ ІНДУСТРІЇ»

ШАНОВНІ ВИКЛАДАЧІ, НАУКОВІ СПІВРОБІТНИКИ, АСПІРАНТИ, СТУДЕНТИ! Запрошуємо Вас взяти участь у роботі VІ Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів і науковців …

Вітаємо професора кафедри Владислава Сухенка з отриманням сертифікату про успішне проходження іспиту з вимог НАТО щодо забезпечення якості проектування

Професор кафедри харчових технологій успішно здав іспити на знання стандарту AQAP 2110: 2016 — вимоги НАТО щодо забезпечення якості проектування, …

Запрошуємо приєднатися до онлайн-конференції «Органічний день в Україні»

23.09.2021 р. Європейський Парламент, Європейська Рада та Європейська Комісія започаткували щорічний Органічний день ЄС 23 вересня. Це є частиною Плану дій з розвитку органічного …

Підвищуємо компетентність науково-педагогічного персоналу кафедри харчових технологій Черкаського державного технологічного університету

  Професор кафедри Харчових технологій нашого університету доктор технічних наук Владислав Сухенко  після проходження навчання у липні 2021 року на …

У організованій Пенсільванським державним університетом (США) панельній дискусії вдруге прийняли участь науковці кафедри харчових технологій ЧДТУ

У червні місяці, вже вдруге, на запрошення старшого консультанта з питань безпеки харчових продуктів кафедри харчових наук Університет штату Пенсильванія …