ОБОВ’ЯЗКОВІ ДИСЦИПЛІНИ
Назва дисципліни | Навчальна програма | Робоча програма | Силабус навчальної дисципліни |
Цикл загальної підготовки | |||
• Історія та культура України | |||
• Вища математика | |||
• Фізика | |||
• Українська мова за професійним спрямуванням | |||
• Філософія | |||
• Іноземна мова професійного спрямування | |||
• Фізичне виховання | |||
• Безпека життєдіяльності та цивільний захист | |||
Цикл професійної підготовки | |||
• Хімічні основи харчових технологій | |||
• Вступ до фаху | |||
• Безпечність продовольчої сировини та харчових продуктів | |||
• Інструментальні методи аналізу |
|
|
|
• Інформаційні технології в інженерних розрахунках галузі |
|
|
|
• Процеси і апарати харчових виробництв |
|
|
|
• Технологія зберігання і переробки зерна, хліба, макаронних та кондитерських продуктів |
|
|
|
• Технологія молока і молочних продуктів |
|
|
|
• Технологія м’яса, м’ясопродуктів та риби |
|
|
|
• Технологія цукрового виробництва та полісахариди |
|
|
|
• Загальна мікробіологія харчових виробництв |
|
|
|
• Технологія спирту та лікеро-горілчаних виробів |
|
|
|
• Технологія солоду, пива та безалкогольних напоїв |
|
|
|
• Технологія жирів, жирозамінників та консервування плодів і овочів |
|
|
|
• Технологія вина |
|
|
|
• Основи виробництва продуктів оздоровчого призначення |
|
|
|
• Менеджмент, економіка та організація діяльності харчової промисловості |
|
|
|
• Проектування підприємств галузі з основами САПР |
|
|
|
• Технологічне обладнання та автоматизація виробничих процесів харчових технологій |
|
|
|
• Охорона праці в галузі |
|
|
|
• Науково-практичні основи в технологіях галузі |
|
|
|
• Екологічна експертиза та утилізація відходів харчових виробництв |
|
|
|