(НЕ) БЕЗПЕЧНІСТЬ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ – УПРАВЛІННЯ РИЗИКАМИ В ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ ТА В ЖИТТІ

В рамках роботи он-лайн Клубу «Новий рівень», який очолює генеральний директор ТОВ «Технічні та управлінські послуги» Михайло Левицький продовжуємо розповідати про Управління …

Студентська олімпіада 2023 року зі спеціальтності 181 Харчові технології

Щорічно в ЧДТУ проводиться  студентська олімпіада з метою підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, пошуку обдарованої студентської молоді, стимулювання їх творчої …

Участь професора  Владислава СУХЕНКА у XIV Міжнародній науково-практичній конференції «Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання»

23 березня 2023 року відкрилась XIV Міжнародна науково-практична конференція «Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання» Багато …