7 вересня 2023 року на кафедрі харчових технологій Черкаського державного технологічного університету була проведена відкрита лекція на тему «Технології …
ОГОЛОШЕННЯ про проведення відкритої лекції
В четвер, 7 вересня 2023 року об 11.50 в аудиторії 303 (10 корпус) відбудеться відкрита лекція на тему «Технології …
(НЕ) БЕЗПЕЧНІСТЬ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ – УПРАВЛІННЯ РИЗИКАМИ В ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ ТА В ЖИТТІ
В рамках роботи он-лайн Клубу «Новий рівень», який очолює генеральний директор ТОВ «Технічні та управлінські послуги» Михайло Левицький продовжуємо розповідати про Управління …
Підписання договору зі стейкхолдерами
02.05.2023 за ініціативи завідувача кафедри харчових технологій Ірини ОСИПЕНКОВОЇ та завідувача кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Лариси ЧЕПУРДИ було …
Науково-практична конференція “Дні студентської науки”
18 квітня 2023 року на кафедрі відбулася науково-практична конференція «Дні студентської науки». У конференції приймали участь студенти та викладачі …
WorldFood Ukraine – Найбільша в Україні Міжнародна виставка продуктів харчування та напоїв!
31 березня 2023 року студенти та викладачі кафедри харчових технологій відвідали 25 Міжнародну виставку продуктів харчування та напоїв в …
Студентська олімпіада 2023 року зі спеціальтності 181 Харчові технології
Щорічно в ЧДТУ проводиться студентська олімпіада з метою підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, пошуку обдарованої студентської молоді, стимулювання їх творчої …
Знайомство студентів з професією сомельє
23 березня 2023 року студенти спеціальності 181 «Харчові технології» ЧДТУ в рамках знайомства з професіями харчової промисловості було організовано викладачами …
Участь професора Владислава СУХЕНКА у XIV Міжнародній науково-практичній конференції «Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання»
23 березня 2023 року відкрилась XIV Міжнародна науково-практична конференція «Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання» Багато …
Прес-конференція на тему: Безпека і якість харчових продуктів під час війни.
12 березня 2023 року доктор технічних наук, професор кафедри харчових технологій ЧДТУ Владислав СУХЕНКО приймав участь у дискусійній прес-конференції на …