Щорічно в ЧДТУ проводиться студентська олімпіада з метою підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, пошуку обдарованої студентської молоді, стимулювання їх творчої …
Знайомство студентів з професією сомельє
23 березня 2023 року студенти спеціальності 181 «Харчові технології» ЧДТУ в рамках знайомства з професіями харчової промисловості було організовано викладачами …
Участь професора Владислава СУХЕНКА у XIV Міжнародній науково-практичній конференції «Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання»
23 березня 2023 року відкрилась XIV Міжнародна науково-практична конференція «Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання» Багато …
Прес-конференція на тему: Безпека і якість харчових продуктів під час війни.
12 березня 2023 року доктор технічних наук, професор кафедри харчових технологій ЧДТУ Владислав СУХЕНКО приймав участь у дискусійній прес-конференції на …
На кафедрі харчових технологій розпочалис практика студентів
В рамках практики викладачі та студенти кафедри Харчових технологій освітньої програми «Харчові технології та інженерія» та «Технології продуктів бродіння і …
Ознайомча практика на ТМ “Смаковинка”
В рамках ознайомчої практики викладачі та студенти кафедри Харчових технологій освітньої програми «Харчові технології та інженерія» 20.12.2022 року відвідали м’ясокомбінат …
Захист кваліфікаційних робіт “магістр”
14 та 15 грудня 2022 року магістри, які навчались за спеціальністю 181 «Харчові технології» в Черкаському державному технологічному університеті, успішно …
На кафедрі харчових технологій відбулася VІ Міжнародна науково-практична конференція «Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку харчової індустрії».
«Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку харчової індуст 3-4 листопада 2022 року на кафедрі харчових технологій було проведено VІ Міжнародну науково-практичну …
Запрошуємо взяти участь науково-практичній конференції «ІНТЕГРАЦІЙНІ ТА ІННОВАЦІЙНІ НАПРЯМКИ РОЗВИТКУ ХАРЧОВОЇ ІНДУСТРІЇ»
ШАНОВНІ ВИКЛАДАЧІ, НАУКОВІ СПІВРОБІТНИКИ, АСПІРАНТИ, СТУДЕНТИ! Запрошуємо Вас взяти участь у роботі VІ Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів і науковців …
Вітаємо професора кафедри Владислава Сухенка з отриманням сертифікату про успішне проходження іспиту з вимог НАТО щодо забезпечення якості проектування
Професор кафедри харчових технологій успішно здав іспити на знання стандарту AQAP 2110: 2016 — вимоги НАТО щодо забезпечення якості проектування, …