Запрошуємо приєднатися до онлайн-конференції «Органічний день в Україні»

23.09.2021 р. Європейський Парламент, Європейська Рада та Європейська Комісія започаткували щорічний Органічний день ЄС 23 вересня. Це є частиною Плану дій з розвитку органічного …

Підвищуємо компетентність науково-педагогічного персоналу кафедри харчових технологій Черкаського державного технологічного університету

  Професор кафедри Харчових технологій нашого університету доктор технічних наук Владислав Сухенко  після проходження навчання у липні 2021 року на …

У організованій Пенсільванським державним університетом (США) панельній дискусії вдруге прийняли участь науковці кафедри харчових технологій ЧДТУ

У червні місяці, вже вдруге, на запрошення старшого консультанта з питань безпеки харчових продуктів кафедри харчових наук Університет штату Пенсильванія …

НЕФОРМАЛЬНА ЗУСТРІЧ КАФЕДРИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ЧДТУ З КОЛЕГАМИ І МОЛОДИМИ ВЧЕНИМ З КАФЕДРИ ХАРЧОВИХ НАУК УНІВЕРСИТЕТ ШТАТУ ПЕНСИЛЬВАНІЯ

На запрошення старшого консультанта з питань безпеки харчових продуктів Кафедри харчових наук Університет штату Пенсильванія Мартіна Бакневаж 17 лютого 2022 року, о 16:00 (UKR)…. …

Успішний захист кваліфікаційних робіт магістрів спеціальності 181 Харчові технології

10 та 17 грудня 2021 року магістри, які навчались за спеціальністю 181 «Харчові технології» в Черкаському державному технологічному університеті, успішно захистили …

Участь викладачів кафедри у Міжнародній осінній школі та конференції щодо використання харчових добавок

29-30 листопада 2021 року викладачі кафедри взяли участь у Міжнародній осінній школі та конференція щодо використання харчових добавок  у рамках …