23.09.2021 р. Європейський Парламент, Європейська Рада та Європейська Комісія започаткували щорічний Органічний день ЄС 23 вересня. Це є частиною Плану дій з розвитку органічного …
Підвищуємо компетентність науково-педагогічного персоналу кафедри харчових технологій Черкаського державного технологічного університету
Професор кафедри Харчових технологій нашого університету доктор технічних наук Владислав Сухенко після проходження навчання у липні 2021 року на …
У організованій Пенсільванським державним університетом (США) панельній дискусії вдруге прийняли участь науковці кафедри харчових технологій ЧДТУ
У червні місяці, вже вдруге, на запрошення старшого консультанта з питань безпеки харчових продуктів кафедри харчових наук Університет штату Пенсильванія …
Захист кваліфікаційних робіт бакалавра
14 та 16 червня студенти спеціальності 181 Харчові технології освітньої програми Харчові технології та інженерія представили …
Науково-практична конференція “Дні студентської науки”
Дні студентської науки кафедри харчових технологій 20.04. 2022 р. на кафедрі харчових технологій на платформі Zoom було проведено …
НЕФОРМАЛЬНА ЗУСТРІЧ КАФЕДРИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ЧДТУ З КОЛЕГАМИ І МОЛОДИМИ ВЧЕНИМ З КАФЕДРИ ХАРЧОВИХ НАУК УНІВЕРСИТЕТ ШТАТУ ПЕНСИЛЬВАНІЯ
На запрошення старшого консультанта з питань безпеки харчових продуктів Кафедри харчових наук Університет штату Пенсильванія Мартіна Бакневаж 17 лютого 2022 року, о 16:00 (UKR)…. …
Графік прийому академічної заборгованості викладачами кафедри ХТ
Вітаємо Зою БОНДАРЧУК з присвоєнням Вченого звання ДОЦЕНТА
Колектив кафедри харчових технологій вітає Зою БОНДАРЧУК з отриманням вченого звання ДОЦЕНТА!!! Бажаємо профенсійних звершень, нових здобутків на науковій ниві, …
Успішний захист кваліфікаційних робіт магістрів спеціальності 181 Харчові технології
10 та 17 грудня 2021 року магістри, які навчались за спеціальністю 181 «Харчові технології» в Черкаському державному технологічному університеті, успішно захистили …
Участь викладачів кафедри у Міжнародній осінній школі та конференції щодо використання харчових добавок
29-30 листопада 2021 року викладачі кафедри взяли участь у Міжнародній осінній школі та конференція щодо використання харчових добавок у рамках …