ДРУЖНЯ ЗУСТРІЧ НАУКОВЦІВ ВІДБУЛАСЬ НА ІІ МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ ІНТЕРНЕТ-КОНФЕРЕНЦІЇ «НОВАЦІЇ В ТЕХНОЛОГІЇ ТА ОБЛАДНАННІ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИХ, ХАРЧОВИХ І ПЕРЕРОБНИХ ВИРОБНИЦТВ»

23 листопада 2021 року на базі двох кафедр: «Харчові технології та готельно-ресторанна справа», а також «Обладнання переробних і харчових виробництв …

V Міжнародна науково-практична конференція «Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку харчової індустрії»

4-5 листопада 2021 р. на кафедрі харових технологій було проведено V  Міжнародну науково-практичну конференцію «Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку харчової …

“ГАРБУЗФЕСТ”

29 жовтня 2021 року студенти кафедри харчових технологій  прийняли участь у «Гарбузфест», який був організований кафедрою туризму та готельно-ресторанної справи. …

Проведення екскурсійного заняття з дисципліни Вступ до фаху для студентів кафедри ХТ на харчовому підприємстві – ТОВ “Світ Ласощів”

12 жовтня 2021 року студенти першого року навчання спеціальності «Харчові технології» освітньої програми «Харчові технології та інженерія» Черкаського державного технологічного …

День факультету харчових технологій та сфери обслуговування

17 вересня 2021 року факультет харчових технологій та сфери обслуговування Черкаського державного технологічного університету традиційно відзначив День здоров’я.          Цьогорічний захід був присвячений …