28 лютого 2023 року на засіданні кафедрі харчових технологій відбулася зустріч зі стейкголдером, головним технологом ПП «ЧЕРКАСЬКА БАВАРІЯ» Андрієм БУЗЬКО, метою якої було обговорення освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.
Не дивлячись на складний час, харчова промисловість України є однією з найважливіших галузей нашої держави і потребує висококваліфікованих фахівців. Розглянувши освітньо-професійну програму «Харчові технології та інженерія», дійшли висновку, що дана ОП розроблена у повній відповідності до Стандарту вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології». Стейкголдером було рекомендовано розглянути введення освітньої компоненти, програмними результатами якої було б вивчення та організація процесу утилізації відходів та екологічної чистоти підприємств харчової промисловості.
Андрій БУЗЬКО надав рецензію-відгук, що освітньо-професійна програма «Харчові технології та інженерія», може бути рекомендована для подальшого використання у освітній діяльності кафедри харчових технологій Черкаського державного технологічного університету.