ОБГОВОРЕННЯ ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНОЇ ПРОГРАМИ «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ІНЖЕНЕРІЯ» ЗІ СТЕЙКГОЛДЕРОМ

  28 лютого 2023 року на засіданні кафедрі харчових технологій відбулася зустріч зі стейкголдером, головним технологом ПП «ЧЕРКАСЬКА БАВАРІЯ» Андрієм БУЗЬКО, метою якої було обговорення освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.
   Не дивлячись на складний час, харчова промисловість України є однією з найважливіших галузей нашої держави і потребує висококваліфікованих фахівців. Розглянувши освітньо-професійну програму «Харчові технології та інженерія», дійшли висновку, що дана ОП розроблена у повній відповідності до Стандарту вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології». Стейкголдером було рекомендовано розглянути введення освітньої компоненти, програмними результатами якої було б вивчення та організація процесу утилізації відходів та екологічної чистоти підприємств харчової промисловості.
   Андрій БУЗЬКО надав рецензію-відгук, що освітньо-професійна програма «Харчові технології та інженерія», може бути рекомендована для подальшого використання у освітній діяльності кафедри харчових технологій Черкаського державного технологічного університету.