ОБГОВОРЕННЯ ОП «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» ДРУГОГО (МАГІСТЕРСЬКОГО) РІВНЯ ВИЩОЇ ОСВІТИ ІЗ ЗВО

На кафедрі харчових технологій, щоб задовольнити потреби та інтереси здобувачів вищої освіти на засідання, яке відбулося 27 лютого 2024 року, запросили студента магістра 1 року навчання Владислава СЕРБІНА, для обговорення освітньої програми «Харчові технології» другого (магістерського) рівня вищої освіти.

Здобувач представляючи інтереси групи МТБВ-303 запропонував добавити лабораторні заняття з дисциплін «Інноваційні технології продуктів бродіння і виноробства», «Інноваційні технології борошняних, хлібобулочних та кондитерських продуктів», «Інноваційні технології м’ясних продуктів», «Інноваційні технології молочних продуктів» для отримання практичного досвіду, який в майбутньому буде необхідний при працевлаштуванні.