На кафедрі харчових технологій Черкаського державного технологічного університету з 06.06. по 13.06.2024 року відбулися захисти студентами кваліфікаційних бакалаврських робіт зі спеціальності 181 «Харчові технології» за освітньою програмою «Харчові технології та інженерія».
Екзаменаційна комісія у складі голови комісії, головного технолога ПП «Альтамар» Пивоварня «Оскар» Юлії САЛО; завідувачки кафедри харчових технологій, к.т.н., доцентки Ірини ОСИПЕНКОВОЇ; д.т.н., професора кафедри харчових технологій Владислава СУХЕНКА; доценки кафедри харчових технологій Галини АНДРОНОВИЧ; відмітили правильність виконання бакалаврських робіт згідно вимог стандартів до написання, теми кваліфікаційних робіт є актуальними в сфері харчової промисловості, які дають можливість підвищити якість продукції та розширити її асортимент.
По закінченню процедури захисту завідувачка кафедри Ірина ОСИПЕНКОВА привітали студентів із успішним завершенням такого важливого етапу їхнього життя, як отримання вищої технічної освіти, та побажала успішного використання здобутих знань в майбутній професійній діяльності.