“Дні студентської науки-2025”

22 квітня 2025 року на кафедрі відбулася науково-практична конференція «Дні студентської науки».

У конференції приймали участь студенти та викладачі кафедри харчових технологій. Загальна кількість доповідей, що була представлена на науково-практичній конференції в рамках «Дні студентської науки» становила – 32.

Основні питання, які були висвітлено на конференції, це: інноваційні технології харчових продуктів; вплив сировини, основних та додаткових компонентів на харчову цінність та органолептичні показники готової продукції; основні аспекти використання побічних продуктів та використання відходів харчової галузі; висвітлено основні результати досліджень розробки та удосконалення технології продуктів та напоїв; основні методи сертифікації та стандартизації харчових продуктів та ін.

За результатами конференції кафедрою харчових технологій було рекомендовано до нагородження наступних студентів:

І місце
«
Мультинутрієнтні функціональні напої для профілактики посттравматичних стресових розладів»
Вечірко Т.О., Козаченко А.В.,
1-й курс (магістр), гр.МТБВ-403

Керівник: ст..викл. Куриленко Ю.М., доц.. Андронович Г.М.

ІІ місце
«Застосування порошку виноградних вичавок у виробництві морозива»

Горбунова А.М., 4-й курс, гр.. ТБВ-14ск ;
Грабова І.О., 1-й курс (магістр), гр. МТВБ-403

Керівник: доц. Осипенкова І.І., ст..викл. Чепурна О.Л.

 

ІІІ місце
«Еволюція морозива: від традиційних рецептів до сучасних інновацій»

Сараненко О.С., 1-й курс (магістр), гр. МТБВ-403

Керівник: д.т.н., проф. Сухенко В.Ю.