20 лютого 2020 року кафедра харчових технологій долучилася до НАУКОВОГО ПІКНІКУ ТА УРОК ЧДТУ У ЛЕСЬКІВСЬКІЙ ОТГ Черкаського району.

Кафедра харчових технологій проводить підготовку фахівців галузі знань 18 «Виробництво та технології» спеціальності 181 "Харчові технології"за освітніми рівнями:«Бакалавр» освітня програма «Харчові технології та інженерія»,«Магістр» освітня програма «Технології продуктів бродіння та виноробства».
Кафедра харчових технологій проводить підготовку фахівців галузі знань 18 «Виробництво та технології» спеціальності 181 "Харчові технології"за освітніми рівнями:«Бакалавр» освітня програма «Харчові технології та інженерія»,«Магістр» освітня програма «Технології продуктів бродіння та виноробства».
20 лютого 2020 року кафедра харчових технологій долучилася до НАУКОВОГО ПІКНІКУ ТА УРОК ЧДТУ У ЛЕСЬКІВСЬКІЙ ОТГ Черкаського району.
18 лютогоу Черкаському державному технологічному університеті відбулася друга зустріч студентів з омбудсменом ЧДТУ. Цього разу доцент кафедри загальної екології, педагогіки та …
Попередня Наступне
18 лютого 2020 року зтрадиційним гаслом «Вчись! Живи! Працюй на Черкащині!» кафедра харчових технологій долучилася до НАУКОВОГОПІКНІКУТА УРОК ЧДТУ у …
12 лютого 2020 року відбувся День ЧДТУ в Мокрокалигірській ОТГ, де кафедрою харчових технологій було організовано майстер клас: «Чи можеш …