Шановні студенти, випускники кафедри, викладачі та роботодавці!
Пропонуємо до громадського обговорення освітньо-професійних програм зі спеціальності 181 «Харчові технології», для підготовки здобувачів ОР «Бакалавр» на кафедрі харчових технологій ЧДТУ.
Інформуємо учасників опитування, що в основу освітньо-професійної програми бакалаврського рівня підготовки покладено положення стандарту вищої освіти першого бакалаврського рівню галузі знань 18 Виробництво та технології спеціальності 181 «Харчові технології», затвердженого МОНУ від 18.10.2018 р. №1125, згідно якого визначено ключові компетентності та програмні результати навчання. Для ознайомлення із освітньою програмою натисніть на активні лінки нижче.
Будемо вдячні, якщо Ви надасте свої пропозиції.
Зауваження та пропозиції до компонентів освітніх програм можна надсилати на електронну адресу кафедри харчових технології [email protected]
Заздалегідь висловлюємо щиру подяку всім, хто візьме участь в обговоренні проекту освітньої програми.