Обов’язкові дисципліни
Цикл загальної підготовки
Назва дисципліни | Робоча програма навчальної дисципліни | Силабус навчальної дисципліни |
• Історія та культура України | РП_ІКУ | С_ІКУ |
• Вища математика | РП_ВМ | С_ВМ |
• Фізика | РП_Фізика | С_Фізика |
• Українська мова за професійним спрямуванням | РП_УМПС | С_УМПС |
• Філософія | РП_Філософія | С_Філософія |
• Іноземна мова професійного спрямування | РП_ІМПС | С_ІМПС |
• Фізичне виховання | РП_ФВ | С_ФВ |
• Безпека життєдіяльності та цивільний захист | РП_БЖДтаЦЗ | С_БЖДтаЦЗ |
Цикл професійної підготовки
Назва дисципліни | Робоча програма навчальної дисципліни | Силабус навчальної дисципліни |
• Хімічні основи харчових технологій | РП_ХОХТ | С_ХОХТ |
• Вступ до фаху | РП_ВФ | С_ВФ |
• Безпечність продовольчої сировини та харчових продуктів | РП_БПСХП | С_БПСХП |
• Інструментальні методи аналізу | РП_ІМА | С_ІМА |
• Інформаційні технології в інженерних розрахунках галузі | РП_ІТІРГ | С_ІТІРГ |
• Процеси і апарати харчових виробництв | РП_ПАХВ | С_ПАХВ |
• Технологія зберігання і переробки зерна, хліба, макаронних та кондитерських продуктів | РП_ТЗПЗХМКП | С_ТЗПЗХМКП |
• Технологія молока і молочних продуктів | РП_ТМіМП | С_ТМіМП |
• Технологія м’яса, м’ясопродуктів та риби | РП_ТМР | С_ТМР |
• Технологія цукрового виробництва та полісахариди | РП_ТЦВтаП | С_ТЦВтаП |
• Загальна мікробіологія харчових виробництв | РП_ЗМХВ | С_ЗМХВ |
• Технологія спирту та лікеро-горілчаних виробів | РП_ТСтаЛГВ | С_ТСтаЛГВ |
• Технологія солоду, пива та безалкогольних напоїв | РП_ТСПтаБН | С_ТСПтаБН |
• Технологія жирів, жирозамінників та консервування плодів і овочів | РП_ТЖЖзКПО | С_ТЖЖзКПО |
• Технологія вина | РП_ТВ | С_ТВ |
• Основи виробництва продуктів оздоровчого призначення | РП_ОВПОП | С_ОВПОП |
• Менеджмент, економіка та організація діяльності харчової промисловості | РП_МЕтаОДХП | С_МЕтаОДХП |
• Проектування підприємств галузі з основами САПР | РП_ППГ | С_ППГ |
• Технологічне обладнання та автоматизація виробничих процесів харчових технологій | РП-ТОтаАВПХТ | С_ТОтаАВПХТ |
• Охорона праці в галузі | РП_ОПГ | С_ОПГ |
• Науково-практичні основи в технологіях галузі | РП_НПОТГ | С_НПОТГ |
• Екологічна експертиза та утилізація відходів харчових виробництв | РП_ЕЕтаУВХВ | С_ЕЕтаУВХВ |
Вибіркові дисципліни
Цикл загальної підготовки
Назва дисципліни | Робоча програма навчальної дисципліни | Силабус навчальної дисципліни |
• Основи сенсорного аналізу | РП_ОСА | С_ОСА |
• Світовий туризм і готельне господарство | РП_СТ | С_СТ |
• Стандартизація і сертифікація продукції і послуг | РП_ССПП | С_ССПП |
• Нутріціологія | РП_Н | С_Н |
• Організація дозвілля | РП_ОД | С_ОД |
Цикл професійної підготовки
Назва дисципліни | Робоча програма навчальної дисципліни | Силабус навчальної дисципліни |
• Еногастрономія | РП_Е | С_Е |
• Інженерна та комп’ютерна графіка в п/з AutoCAD та КОМПАС | РП_ІКГ | С_ІКГ |
• Екологія харчових виробництв | РП_ЕХВ | С_ЕХВ |
• Пакувальні матеріали та їх фізико-хімічні властивості | РП_ПМФ-ХВ | С_ПМФ-ХВ |
• Харчові та дієтичні добавки | РП_ХДБ | С_ХДБ |
• Кулінарна етнологія | РП_КЕ | С_КЕ |
• Технологія екстрактів і напоїв | РП_ТЕН | С_ТЕН |
• Технологія змішаних напоїв з основами барної справи | РП_ТЗНОБС | С_ТЗНОБС |
• Методи контролю харчових виробництв | РП_МКХВ | С_МКХВ |
• Технологія харчових продуктів функціонального призначення | РП_ТХПФП | С_ТХПФП |