Обов’язкові дисципліни

Цикл загальної підготовки

Назва дисципліниРобоча програма навчальної дисципліниСилабус
навчальної дисципліни
• Історія та культура УкраїниРП_ІКУС_ІКУ
• Вища математикаРП_ВМС_ВМ
• ФізикаРП_ФізикаС_Фізика
• Українська мова за професійним спрямуваннямРП_УМПСС_УМПС
• ФілософіяРП_ФілософіяС_Філософія
• Іноземна мова професійного спрямуванняРП_ІМПСС_ІМПС
• Фізичне вихованняРП_ФВС_ФВ
• Безпека життєдіяльності та цивільний захистРП_БЖДтаЦЗС_БЖДтаЦЗ

Цикл професійної підготовки

Назва дисципліниРобоча програма навчальної дисципліниСилабус
навчальної дисципліни
• Хімічні основи харчових технологійРП_ХОХТС_ХОХТ
• Вступ до фахуРП_ВФС_ВФ
• Безпечність продовольчої сировини та харчових продуктівРП_БПСХПС_БПСХП
• Інструментальні методи аналізуРП_ІМАС_ІМА
• Інформаційні технології в інженерних розрахунках галузіРП_ІТІРГС_ІТІРГ
• Процеси і апарати харчових виробництвРП_ПАХВС_ПАХВ
• Технологія зберігання і переробки зерна, хліба, макаронних та кондитерських продуктівРП_ТЗПЗХМКПС_ТЗПЗХМКП
• Технологія молока і молочних продуктівРП_ТМіМПС_ТМіМП
• Технологія м’яса, м’ясопродуктів та рибиРП_ТМРС_ТМР
• Технологія цукрового виробництва та полісахаридиРП_ТЦВтаПС_ТЦВтаП
• Загальна мікробіологія харчових виробництвРП_ЗМХВС_ЗМХВ
• Технологія спирту та лікеро-горілчаних виробівРП_ТСтаЛГВС_ТСтаЛГВ
• Технологія солоду, пива та безалкогольних напоївРП_ТСПтаБНС_ТСПтаБН
• Технологія жирів, жирозамінників та консервування плодів і овочівРП_ТЖЖзКПОС_ТЖЖзКПО
• Технологія винаРП_ТВС_ТВ
• Основи виробництва продуктів оздоровчого призначенняРП_ОВПОПС_ОВПОП
• Менеджмент, економіка та організація діяльності харчової промисловостіРП_МЕтаОДХПС_МЕтаОДХП
• Проектування підприємств галузі з основами САПРРП_ППГС_ППГ
• Технологічне обладнання та автоматизація виробничих процесів харчових технологійРП-ТОтаАВПХТС_ТОтаАВПХТ
• Охорона праці в галузіРП_ОПГС_ОПГ
• Науково-практичні основи в технологіях галузіРП_НПОТГС_НПОТГ
• Екологічна експертиза та утилізація відходів харчових виробництвРП_ЕЕтаУВХВС_ЕЕтаУВХВ

Вибіркові дисципліни

Цикл загальної підготовки

Назва дисципліниРобоча програма навчальної дисципліниСилабус навчальної дисципліни
• Основи сенсорного аналізуРП_ОСАС_ОСА
Світовий туризм і готельне господарствоРП_СТС_СТ
Стандартизація і сертифікація продукції і послугРП_ССППС_ССПП
• НутріціологіяРП_НС_Н
• Організація дозвілляРП_ОДС_ОД

Цикл професійної підготовки

Назва дисципліниРобоча програма навчальної дисципліниСилабус навчальної дисципліни
• ЕногастрономіяРП_ЕС_Е
• Інженерна та комп’ютерна графіка в п/з AutoCAD та КОМПАСРП_ІКГС_ІКГ
• Екологія харчових виробництвРП_ЕХВС_ЕХВ
• Пакувальні матеріали та їх фізико-хімічні властивостіРП_ПМФ-ХВС_ПМФ-ХВ
• Харчові та дієтичні добавкиРП_ХДБС_ХДБ
• Кулінарна етнологіяРП_КЕС_КЕ
• Технологія екстрактів і напоївРП_ТЕНС_ТЕН
• Технологія змішаних напоїв з основами барної справиРП_ТЗНОБСС_ТЗНОБС
• Методи контролю харчових виробництвРП_МКХВС_МКХВ
• Технологія харчових продуктів функціонального призначенняРП_ТХПФПС_ТХПФП