Андронович Галина Михайлівна

1695034081686-fotor-bg-remover-2023091814257

Доцент кафедри харчових технологій

18006, м. Черкаси, бул. Шевченка 333
роб.тел.:   +380 (095) 899 76 81
e-mail:   [email protected]
Рік народження – 1992.


Науково-педагогічна біографія

У 2014 року закінчила Національний університет харчових технологій, отримала кваліфікацію магістра з технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів.

З вересня 2016 року прийнята до штату кафедри бродильних виробництв (нині кафедра харчових технологій) на посаду викладача. З вересня 2017 року по 2021 рік займала дану посаду за зовнішнім сумісництвом. З вересня 2021 року була знову зарахована до штату кафедри.

У 2017 році зарахована до аспірантури Національного університету харчових технологій.

В 2021 році захистила дисертацію на тему «Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням продуктів переробки білого льону» на здобуття наукового ступеня доктора філософії зі спеціальності 181 Харчові технології в Спеціалізованій вченій раді Національного університету харчових технологій , керівник – к.т.н., доцент Бондаренко Ю.В.

З вересня 2022 року переведена на посаду старшого викладача кафедри харчових технологій. З грудна 2022 року по теперішній час – переведена на посаду доцента.


 Основні дисципліни, що викладаються

«Технології харчових продуктів. Технологія хліба», «Технології харчових продуктів. Технологія зерна», «Технології харчових продуктів. Технологія консервування», «Дослідницький практикум за вибором», «Науково-практичні основи  технологій галузі», «Інформаційні технології в інженерних розрахунках галузі».


Сфера наукових інтересів

Технології хлібобулочних та кондитерських виробів, функціональні напої.


Основні наукові праці