Савелькова Любов Михайлівна

Савелькова-min

Посада: старший лаборант

У 1988 році закінчила Київський технологічний інститут харчової промисловості  за спеціальністю «Технологія цукристих речовин». Має кваліфікацію інженера-технолога ІІ категорії. Працювала інженером технологом в «Укрцукорпроект», цукрорафінадний завод «Черкаський цукор», лаборантом НВК «Фотоприлад», помічником майстра СТОВ «Верес». З 2005-2007 рік працювала на кафедрі технології бродильних виробництв. Пройшла курси підвищення кваліфікації з курсу “Внутрішній аудит систем менеджменту якості” у відповідності до міжнародних стандартів ISO190011:2011 в 2013 р.

Перелік навчальних дисциплін що обслуговується:«Загальна і неорганічна хімія», «Біохімія», «Технологія цукрового виробництв», «Технологія пива», «Технологія вина», “Технологія молока та молочних продуктів”, «Технічна мікробіологія», “Технологія м’яса, м’ясопродуктів і риби”.