20 квітня 2021 р. на кафедрі харчових технологій факультету харчових технологій та сфери обслуговування ЧДТУ відбулася науково-практична конференція.
За результатами роботи секцій були обрані переможці:
СЕКЦІЯ: “НОВІТНІ ПІДХОДИ ТА ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ХАРЧОВІЙ ІНДУСТРІЇ”
1 місце – Студ. гр. ТБВ-74 Савченко О.О.
Кер. доц. Бондарчук З.В.
Тема доповіді: “Особливості технології ферментованих медових напоїв”.
2 місце – Студ. гр. ТБВ-74 Осіпова Я.Ю.
Кер. доц. Осипенкова І.І.
Тема доповіді: “Розробка інноваційних технологій лікеро-горілчаних напоїв”.
3 місце – Студ. гр. ТБВ-84 Шаповалова Н.Ю.
Кер. Чепурна О.Л.
Тема доповіді: “Шляхи підвищення виходу і якості ректифікованого спирту під час брагоректифікації”.
СЕКЦІЯ: “СУЧАСНІ АСПЕКТИ ЗДОРОВОГО ХАРЧУВАННЯ”
1 місце – Студ. гр. ТБВ-74 Ткаченко Д.Ю.
Кер. доц. Осипенкова І.І.
Тема доповіді: ” Використання антиоксидантів у пивоварінні”.
2 місце – Студ. гр. ТБВ-24 Вечірко Т.О., Метка О.С.
Кер. Куриленко Ю.М.
Тема доповіді: “Принципи системи НАССР”.
3 місце – Студ. гр. ТБВ-24 Потайчук В.О., Сараненко О.С.
Кер. Куриленко Ю.М.
Тема доповіді: ” Біобезпека харчових продуктів”.
Від кафедри харчових технологій ФХТСО рекомендовано для
нагородження ЧДТУ за результатами участі в науково-практичній
конференції:
І місце – Савченко О.О.
ІІ місце – Ткаченко Д.Ю.
ІІІ місце – Шаповалова Н.Ю.
Дякуємо усім за активну участь у конференціцї!
Вітаємо преможців студентської конференції!




