Дні студентської науки 2021

20 квітня 2021 р. на кафедрі харчових технологій факультету харчових технологій та сфери обслуговування ЧДТУ відбулася науково-практична конференція.

За результатами роботи секцій були обрані переможці:

СЕКЦІЯ: “НОВІТНІ ПІДХОДИ ТА ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ХАРЧОВІЙ ІНДУСТРІЇ”

1 місце –  Студ. гр. ТБВ-74 Савченко О.О.

Кер. доц. Бондарчук З.В.

Тема доповіді: “Особливості технології ферментованих медових напоїв”.

2 місце – Студ. гр. ТБВ-74 Осіпова Я.Ю.

Кер. доц. Осипенкова І.І.

Тема доповіді: “Розробка інноваційних технологій лікеро-горілчаних напоїв”.

3 місце – Студ. гр. ТБВ-84 Шаповалова Н.Ю.

Кер. Чепурна О.Л.

Тема доповіді: “Шляхи підвищення виходу і якості ректифікованого спирту під час брагоректифікації”.

СЕКЦІЯ: “СУЧАСНІ АСПЕКТИ ЗДОРОВОГО ХАРЧУВАННЯ”

1 місце – Студ. гр. ТБВ-74 Ткаченко Д.Ю.

Кер. доц. Осипенкова І.І.

Тема доповіді: ” Використання антиоксидантів у пивоварінні”.
2 місце –  Студ. гр. ТБВ-24 Вечірко Т.О., Метка О.С.

Кер. Куриленко Ю.М.

Тема доповіді: “Принципи системи НАССР”.
3 місце – Студ. гр. ТБВ-24 Потайчук В.О., Сараненко О.С.

Кер. Куриленко Ю.М.

Тема доповіді: ” Біобезпека харчових продуктів”.

Від кафедри харчових технологій ФХТСО рекомендовано для
нагородження ЧДТУ за результатами участі в науково-практичній
конференції:
І місцеСавченко О.О.
ІІ місцеТкаченко Д.Ю.
ІІІ місцеШаповалова Н.Ю.

Дякуємо усім за активну участь у конференціцї!

Вітаємо преможців студентської конференції!