Успішний захист кваліфікаційних робіт магістрів спеціальності 181 Харчові технології

10 та 17 грудня 2021 року магістри, які навчались за спеціальністю 181 «Харчові технології» в Черкаському державному технологічному університеті, успішно захистили свої кваліфікаційні роботи за освітньою програмою «Технології продуктів бродіння і виноробства».

Екзаменаційна комісія у складі голови комісії, головного технолога Пивоварня «Черкаська Баварія» Андрія Бузька, завідувачки кафедри харчових технологій,  доцентки Ірини Осипенкової, доцентки кафедри харчових технологій Ніни Нагурної, доценки кафедри харчових технологій Зої Бондарчук високо оцінила представлені кваліфікаційні роботи магістра та відзначила їх практичну спрямованість,  вагомість отриманих наукових результатів та гарну фахову підготовку студентів-випускників.

По закінченню процедури захисту голова комісії Андрій Бузько та завідувачка кафедри Ірина Осипенкова привітали студентів із успішним завершенням такого важливого етапу їхнього життя, як отримання вищої технічної освіти, та  побажали успішного використання здобутих знань в майбутній професійній діяльності.