ОБГОВОРЕННЯ ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНОЇ ПРОГРАМИ «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» ЗІ СТЕЙКХОЛДЕРОМ

   28 травня 2024 року на засіданні кафедрі харчових технологій відбулася зустріч зі стейкхолдером, директором ТОВ «Клуб Рівервуд» Андрієм ПЕТРУСЕВИЧЕМ, метою якої було обговорення освітньо-професійної програми «Харчові технології» другого (магістерського) рівня вищої освіти.

   Не дивлячись на складний час, харчова промисловість України є однією з найважливіших галузей нашої держави і потребує висококваліфікованих фахівців. Розглянувши освітньо-професійну програму «Харчові технології», дійшли висновку, що дана ОП розроблена у повній відповідності до Стандарту вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології». Важливої її особливістю є те, що вона містить освітні компоненти, які направлені на вивчення різноманітних інноваційних технологій виготовлення харчових продуктів.

  Андрій ПЕТРУСЕВИЧ надав рецензію-відгук, що освітньо-професійна програма «Харчові технології», може бути рекомендована для подальшого використання у освітній діяльності кафедри харчових технологій Черкаського державного технологічного університету.