Здобувачі вищої освіти кафедри харчових технологій відвідали Черкаську регіональну державну лабораторію державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів

   ЗВО групи ТБВ-403 спеціальності 181 «Харчові технології»освітньої-програми «Харчові технології та інженерія» з метою розширення і поглиблення знань з якості і безпечності харчової продукції та ознайомлення з необхідними нормативними документами для її реалізації, відвідали Черкаську регіональну державну лабораторію державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

   З організаційною роботою підприємства здобувачів ознайомила Ірина СТЕЦЮРА, заступник директора Черкаської РДЛ ДПСС. Лабораторія має сучасну матеріально-технічну базу (територію і будівлі, лабораторне обладнання і апаратуру, віварій з піддослідними тваринами тощо), що надає можливості проводить у повному обсязі і на сучасному рівні патологоанатомічні, гістологічні, мікроскопічні, бактеріологічні, біологічні, токсикологічні, біохімічні, мікологічні, серологічні, імунологічні, вірусологічні, гельмінтологічні, гематологічні, радіологічні та інші лабораторні дослідження.