22 квітня 2025 року на кафедрі відбулася науково-практична конференція «Дні студентської науки». У конференції приймали участь студенти та викладачі кафедри …
Для здобувачі кафедри харчових технологій провели зустріч-бесіду з практичним психологом ЧДТУ
25.03.2025 року для здобувачі кафедри харчових технологій приймали участь в: Зустрічі-бесіда з практичним психологом ЧДТУ Людмилою ВОВКОЧИН на тему: «У …
ВІДКРИТА ЗУСТРІЧ З ЕКСПЕРТНОЮ ГРУПОЮ На зустріч запрошуються всі бажаючі поділитися конкретною інформацією про освітньо-професійну програму “Харчові технології та інженерія”.
Відкрита зустріч з експертами: ID 18895 Черкаський державний технологічний університет, ОПП “Харчові технології та інженерія“ Час: 20 березня 2025, 14:50 …
Зустріч ЗВО спеціальності 181 «Харчові технології» з освітнім омбудсменом Олександром Лисенком
26 лютого 2025 року кафедра харчових технологій ЧДТУ організувала зустріч здобувачів вищої освіти з освітнім омбудсменом. Здобувачі спеціальності 181 «Харчові …
ВИПУСК 2025 ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ ЗА ОП «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» МАГІСТЕРСЬКОГО РІВНЯ ВИЩОЇ ОСВІТИ
Дорогі наші випускники, вже колеги. Від імені кафедри харчових технологій вітаємо здобувачів з закінченням навчання на другому магістерському рівні вищої …
РЕАЛІЗАЦІЯ МІЖНАРОДНОЇ АКАДЕМІЧНОЇ МОБІЛЬНОСТІ ЗДОБУВАЧКОЮ КАФЕДРИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ
Здобувачка вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» освітньої програми «Харчові технології та інженерія» Воропай Анна, успішно завершила курс навчання …
На кафедрі харчових технологій відбулися захисти кваліфікаційних магістерських робіт здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології» за освітньо-професійною програмою «Харчові технології»
18.12 та 19.12.2024 року на кафедрі харчових технологій Черкаського державного технологічного університету відбулися захисти кваліфікаційних магістерських робіт здобувачів спеціальності …
Здобувачі вищої освіти кафедри харчових технологій відвідали Черкаську регіональну державну лабораторію державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів
ЗВО групи ТБВ-403 спеціальності 181 «Харчові технології», освітньої-програми «Харчові технології та інженерія» з метою розширення і поглиблення знань з …
На кафедрі харчових технологій відбулась VIIІ Міжнародна науково-практична конференція «Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку харчової індустрії»
16 грудня на кафедрі харчових технологій Черкаського державного технологічного університету відбулась VIІI Міжнародна науково-практична конференція «Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку харчової індустрії». …
ЗВО кафедри харчових технологій ЧДТУ під час проходження ознайомчої практики відвідали підприємство ТОВ «Черкасихліб ТД
Здобувачі вищої освіти, спеціальності 181 «Харчові технології», освітньої-програми «Харчові технології та інженерія» групи ТБВ-403, під час проходження ознайомчої практики …