Дні студентської науки 2020

28 квітня 2020 року на кафедрі харчових технологій було організовано конференцію «Інноваційні технології харчової галузі» до Днів студентської науки у дистанційному режимі У роботі конференції взяли участь викладачі та студентів кафедри. Розглянуті такі питання: інноваційні технології харчових продуктів м’ясної, молочної, хлібобулочної галузей, пива, виноробства, алкогольних та безалкогольних напоїв, вплив сировини, основних та додаткових компонентів на харчову цінність та органолептичні показники готової продукції; основні аспекти використання побічних продуктів та використання відходів харчової галузі; висвітлено основні результати досліджень розробки та удосконалення технології продуктів та напоївта ін.

Переможці:

1 місце – Інноваційні технології застосування хмелю в пивоварінні.

Студ. гр. ТБВм-97 Лисенко Я. О.

Кер. викл. Куриленко Ю. М.

2 місце -Удосконалення технології приготування пивного сусла з використанням ферментних препаратів.

Студ. гр. ТБВ-84 Шаповалова Н.

Кер. ст. викл. Чепурна О. Л.

3 місце –  Крафтове пивоваріння ㅡбізнес, що стрімко розвивається.

Студ. гр. ТБВм-97 Титаренко В. А.

            Кер. доц. Бондарчук З. В.