5 листопада 2020 року на кафедрі харчових технологій відбулася IV МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ
«ІНТЕГРАЦІЙНІ ТА ІННОВАЦІЙНІ НАПРЯМКИ РОЗВИТКУ ХАРЧОВОЇ ІНДУСТРІЇ» в режимі оn–line на платформі Zoom. На конференції було розглянуто широкий спектр проблем за такими напрямами:
₪ Новітні підходи та інноваційні технології в харчовій індустрії.
₪ Машинобудування в харчовому ланцюзі.
₪ Енергоефективність.
₪ Економічні аспекти розвитку харчової індустрії.
₪ Експертиза, безпека та технології харчових продуктів та виноробства.
₪ Екологічні аспекти розвитку харчової індустрії.
₪ Концепції здорового харчування.
₪ Натуральні біоактивні сполуки, функціональні і національні харчові продукти, пакування, зберігання та переробка.
₪ Нанотехнології в харчовій індустрії.
₪ Моделювання та оптимізація технологічних процесів харчових виробництв.