IV МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ІНТЕГРАЦІЙНІ ТА ІННОВАЦІЙНІ НАПРЯМКИ РОЗВИТКУ ХАРЧОВОЇ ІНДУСТРІЇ»

5 листопада 2020 року на кафедрі харчових технологій відбулася IV МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ
«ІНТЕГРАЦІЙНІ ТА ІННОВАЦІЙНІ НАПРЯМКИ РОЗВИТКУ ХАРЧОВОЇ ІНДУСТРІЇ»
в режимі оnline на платформі Zoom. На конференції було розглянуто широкий спектр проблем за такими напрямами:                                                                        

Новітні підходи та інноваційні технології в харчовій індустрії.

Машинобудування в харчовому ланцюзі.

Енергоефективність.

Економічні аспекти розвитку харчової індустрії.

Експертиза, безпека та технології харчових продуктів та виноробства.

Екологічні аспекти розвитку харчової індустрії.

Концепції здорового харчування.

Натуральні біоактивні сполуки, функціональні і національні харчові продукти, пакування, зберігання та переробка.

Нанотехнології в харчовій індустрії.

Моделювання та оптимізація технологічних процесів  харчових виробництв.