Переддипломна практика бакалаврів спеціальності 181 Харчові технології

     Студенти 4 курсу групи ТБВ-74 освітньої програми
«Харчові технології та інженерія» пройшли переддипломну практику.       Базами проходження практики були провідні підприємства харчової промисловості
Черкаської та Київської областей, зокрема «Канів-солод», Червонослобідське МПД
ДП «Укрспирт», ТОВ «Бон Буассон Беверідж», ТОВ «Клуб Рівервуд»  та інші. 
    Студенти ознайомилися з сучасними технологіями спирту та
лікеро-горілчаної продукції, вивчили особливості крафтового пивоваріння на
сучасних міні броварнях. На підприємствах студенти відпрацювали
набуті вміння та навички зі спеціальності «Харчові технології», а також зібрали
необхідний матеріал для виконання кваліфікаційної роботи бакалавра.