Стандарти та їх вплив на мотивацію й розвиток студентської молоді

14 вересня 2021 року на кафедрі харчових технологій Черкаського державного технологічного університету, згідно плану методичних семінарів на 2021-2022 навчальний рік, д.т.н., професор кафедри ХТ Сухенко Владислав Юрійович  провів семінар на тему «Стандарти та їх вплив на мотивацію й розвиток студентської молоді».

На семінарі учасники розглянули та обговорили міжнародний стандарт ISO 22000:2018 ” Система менеджменту харчової безпеки. Вимоги до будь-якої організації, яка бере участь у ланцюзі створення харчової продукції.»

(Для навчальних цілей).

Розглянуто застосування процесного підходу системи, який включає в себе цикл «Плануй-Роби-Перевіряй-Дій (PDCA) і ризико-орієнтоване мислення. Було обговорено вплив стандарту на мотивацію й розвиток студентської молоді.