V Міжнародна науково-практична конференція «Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку харчової індустрії»

4-5 листопада 2021 р. на кафедрі харових технологій було проведено V  Міжнародну науково-практичну конференцію

«Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку харчової індустрії».

Співорганізаторами заходу були: Університет «Україна» ( м. Київ), Вроцлавський природничий університет (м. Вроцлав, Польща), Дрезденський технічний університет ( м. Дрезден, Німеччина), Вища школа Остольштейн (Ольденбург, Німеччина), Люблінської політехніка (Польща), Технічний університет Молдови (Молдова), Словацький аграрний університет (м. Нітра, Словаччина), Ліонська ветеринарна школа (Франція).

Взяли участь у заході: Черкаський державний технологічний університет, Національний університет біоресурсів і природокористування України, Державне підприємство «Науковий центр превентивної токсикології, харчової та хімічної безпеки імені академіка Л.І. Медведя МОЗ України», Національний університет харчових технологій, Одеська національна академія харчових технологій, Черкаський національний університет ім. Б.Хмельницького, Інститут технічної хімії Дрезденський технологічний університет (Німеччина), Вища школа Остольштейн (Ольденбург, Німеччина).