Дні студентської науки
кафедри харчових технологій
20.04. 2022 р. на кафедрі харчових технологій на платформі Zoom було проведено науково-практичну конференцію до Днів студентської науки ЧДТУ. В ході конференції працювали дві секції:
СЕКЦІЯ 1
НОВІТНІ ПІДХОДИ ТА ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ
В ХАРЧОВІЙ ІНДУСТРІЇ
Керівник секції: д.т.н., професор Сухенко В.Ю.
СЕКЦІЯ 2
СУЧАСНІ АСПЕКТИ ЗДОРОВОГО ХАРЧУВАННЯ
Керівники секції: к.т.н., доц. Осипенкова І.І.
У роботі конференції взяли участь 48 студентів. Науковими керівниками були 7 викладачів кафедри. Розглянуті такі питання: інноваційні технології харчових продуктів, пива, виноробства, алкогольних та безалкогольних галузей, вплив сировини, основних та додаткових компонентів на харчову цінність та органолептичні показники готової продукції; основні аспекти використання побічних продуктів та використання відходів харчової галузі; висвітлено основні результати досліджень розробки та удосконалення технології продуктів та напоїв та ін.
Від кафедри харчових технологій ФХТСО рекомендовано для нагородження ЧДТУ за результатами участі в науково-практичній конференції:
І місце – Манзюк О.І.
ІІ місце – Любарський В.О.
ІІІ місце – Шаповалова Н.Ю.









