Захист кваліфікаційних робіт бакалавра

         14 та 16 червня студенти спеціальності 181 Харчові технології освітньої програми Харчові технології та інженерія представили до захисту свої кваліфікаційні роботи бакалавра.

       В особі голови екзаменаційної комісії була головний технолог ПП «Альтамар» Пивоварня «Оскар» Юлія САЛО.

           Членами екзаменаційної комісії були:
завідувач кафедри харчових технологій, к.т.н., доцент Ірина ОСИПЕНКОВА;
д.т.н., професор кафедри харчових технологій Владислав СУХЕНКО;
к.т.н., доцент кафедри харчових технологій Зоя БОНДАРЧУК.

          Захист відбувався в режимі on-line на платформі Zoom.
        Роботи студентів мали інноваційний та актуальний характер. Теми робіт включали в себе проектування та реконструкцію підприємств харчової промисловості. Було розглянуто можливість розширення і збалансування основного асортименту виробництва із використанням новітніх технологій на оновленому обладнанні.
         ЗВО продемонстрували високий рівень знань в технологіях харчових продуктів та презентували свої знання комісії, яка гідно оцінила здобувачів.

Дипломи з відзнакою отримають: Олена МАНЗЮК, Олена ГЛАДИШЕНКО, Юлія ТИМОШЕНКО, Наталія ШАПОВАЛОВА.

    Вітаємо з успішним захистом «Бакалавра» та чекаємо на Вас на навчання за освітнім ступенем «Магістр» зі спеціальності 181 Харчові технології за освітньою програмою «Технології продуктів бродіння і виноробства».