Науково-практична конференція “Дні студентської науки”

Дні студентської науки

кафедри харчових технологій

 

     20.04. 2022 р. на кафедрі харчових технологій на платформі  Zoom було проведено науково-практичну конференцію до Днів студентської науки ЧДТУ.  В ході конференції працювали дві секції:

СЕКЦІЯ 1

НОВІТНІ ПІДХОДИ ТА ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ

В ХАРЧОВІЙ ІНДУСТРІЇ

     Керівник секції: д.т.н., професор Сухенко В.Ю.

СЕКЦІЯ 2

СУЧАСНІ АСПЕКТИ ЗДОРОВОГО ХАРЧУВАННЯ

     Керівники секції: к.т.н., доц. Осипенкова І.І.

  У роботі конференції взяли участь 48 студентів. Науковими керівниками були 7 викладачів кафедри. Розглянуті такі питання: інноваційні технології харчових продуктів, пива, виноробства, алкогольних та безалкогольних галузей, вплив сировини, основних та додаткових компонентів на харчову цінність та органолептичні показники готової продукції; основні аспекти використання побічних продуктів та використання відходів харчової галузі; висвітлено основні результати досліджень розробки та удосконалення технології продуктів та напоїв та ін.

   Від кафедри харчових технологій ФХТСО рекомендовано для нагородження ЧДТУ за результатами участі в науково-практичній конференції:

     І місце – Манзюк О.І.

     ІІ місце – Любарський В.О.

     ІІІ місце – Шаповалова Н.Ю.