На кафедрі харчових технологій відбулася VІ  Міжнародна науково-практична конференція «Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку харчової індустрії».

«Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку харчової індуст

3-4 листопада 2022 року на кафедрі харчових технологій було проведено VІ  Міжнародну науково-практичну конференцію

«Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку харчової індустрії».

Мета конференції полягає в обґрунтуванні технологічних, економічних, екологічних та історичних аспектів та проблем ефективності напрямку розвитку харчової індустрії, популяризації наукових досліджень з розвитку біотехнології, енерготехнології та машинобудування в харчовій індустрії.

У конференції прозвучали  вітальні слова від членів організаційного комітету конференції :

Еміля ФАУРЕ, д.т.н., професор, проректор з науково-дослідної роботи та міжнародних зв’язків ЧДТУ.

Ірини ОСИПЕНКОВОЇ, к.т.н., доц., завідувач кафедри харчових технологій ЧДТУ.

Владислава СУХЕНКА – д.т.н., професор кафедри харчових технологій ЧДТУ.

В пленарному засіданні взяли участь Владислав Сухенко, професор кафедри харчових технологій ЧДТУ, з темою доповіді  «Безпечність харчової продукції, виклики і перспективи:вимоги ЄС і адаптація національного законодавства»;

Ірина БЕРНИК д.т.н, завідувач кафедри харчових технологій та мікробіології Вінницького національного аграрного університету з темою доповіді «Використання ультразвукових кавітаційних технологій в харчовій промисловості».

Галина АНДРОНОВИЧ старший викладач кафедри харчових технологій ЧДТУ.з темою доповіді  «Використання насіння льону в технології напоїв функціонального призначення»

Програмою конференції було передбачено доповіді, онлайн-трансляції, презентації на платформі Zoom. У конференції взяло участь близько 95 осіб наукові та науково-педагогічні працівники, доктори, аспіранти, педагогічні працівники закладів професійної (професійно-технічної) освіти, фахової передвищої та вищої освіти.