Захист кваліфікаційних робіт “магістр”

14 та 15 грудня 2022 року магістри, які навчались за спеціальністю 181 «Харчові технології» в Черкаському державному технологічному університеті, успішно захистили свої кваліфікаційні роботи за освітньою програмою «Технології продуктів бродіння і виноробства».

Екзаменаційна комісія у складі голови комісії, головного технолога ПП «Альтамар» Пивоварня «Оскар» Юлії САЛО; завідувачки кафедри харчових технологій, к.т.н., доценти Ірини ОСИПЕНКОВОЇ; д.т.н., професора кафедри харчових технологій Владислава СУХЕНКА; к.т.н., доценки кафедри харчових технологій Зої БОНДАРЧУК; високо оцінила представлені кваліфікаційні роботи магістра та відзначила їх практичну спрямованість, вагомість отриманих наукових результатів та гарну фахову підготовку студентів-випускників.

По закінченню процедури захисту голова комісії Юлія САЛО та завідувачка кафедри Ірина ОСИПЕНКОВА привітали студентів із успішним завершенням такого важливого етапу їхнього життя, як отримання вищої технічної освіти, та побажали успішного використання здобутих знань в майбутній професійній діяльності.