WorldFood Ukraine – Найбільша в Україні Міжнародна виставка продуктів харчування та напоїв!

   31 березня 2023 року студенти та викладачі кафедри харчових технологій відвідали 25 Міжнародну виставку продуктів харчування та напоїв в м. Києві World Food Ukraine .

   На виставці було представлено більше 250 представників, серед них: виробники, дистриб’ютори та імпортери продуктів харчування та напоїв; постачальники та виробники торговельного обладнання, пакування, інгредієнтів, обладнання для виробництва.

   Серед представлених торгових марок студентів зацікавила регіональна торгова марка «Тевітта Трейдінг», яка спеціалізується на заморозці продуктів за технологією шокової заморозки. Вся продукція для заморозки вирощується в м. Шпола Черкаської області.

   Мали можливість ознайомитися з новітніми технологіями та найсучаснішими трендами в ринку хлібобулочних та кондитерських виробів, безалкогольних напоях, вин, снеків, сирів, м’ясної продукції, харчових добавок, чаїв&кави та інших. Широким форматом було представлено торгову марку «Сто пудів», «Ledova», «Жайвір» і багато інших ТМ. Також, одним із сегментів виставки було представлено світ упаковок харчових продуктів з найкращих європейських матеріалів.