СУПЕРЛЮДИ – ДОТОРКНУТИСЬ ДО НАШИХ КІБОРГІВ ІЗ ЗАЛІЗНОЮ ВОЛЕЮ

   Реабілітація, психологічна підтримка та надання протезування є надзвичайно важливими аспектами для військових, які втратили кінцівки, та стикаються з серйозними фізичними і психологічними викликами. Окрім реабілітологів, протезистів та психологів організація Superhumans Center розуміє, що впровадження систем управління якістю може значно підвищити пропускну здатність центру та відкриття філіалів у інших областях України.

   Тож у вересні місяці Владислав СУХЕНКО, професор кафедри харчових технологій нашого університету, атестований аудитор стандарту ISO 9001:2015 в компанії Бюро Верітас Україна провів навчання внутрішніх аудиторів за стандартом ISO 9001 на території БО «Благодійний Фонд “СУПЕРЛЮДИ” Superhumans Center де відбувались лекції, обговорення ситуацій та виконання практичних завдань і написання іспиту.

    Насправді, то не просто кіборги, то незламні герої наші перебувають у центрі. Разом з колегами і співробітниками центру провели цікавих три дні з лекційним матеріалом і практичними завданнями, які допоможуть у розвитку центру та відкриття інших філіалів.

   Від щирого серця, дякуємо і висловити свою повагу співробітникам Superhumans Center, низький уклін і велика шана нашим КІБОРГАМ-ЗАХИСНИКАМ, а також реабілітологам, психологам, протезистам, вищому менеджменту, які докладають super зусиль, щоб збільшити надання допомоги. Як сказав реабілітолог Володимир, тут відбуваються чари, заходять незламні сини і дочки нашої батьківщини без рук і ніг, а виходять СУПЕРЛЮДЬМИ з SuperHumans,  що раніше можна було побачити лише на екранах кінотеатрів.