Відбулися захисти кваліфікаційних магістерських робіт студентів спеціальності 181 «Харчові технології» освітньої програми «Технології продуктів бродіння і виноробства»

   На кафедрі харчових технологій Черкаського державного технологічного університету з 12.12. по 19.12.2023 року відбулися захисти студентами кваліфікаційних магістерських робіт зі спеціальності 181 «Харчові технології» за освітньою програмою «Технології продуктів бродіння і виноробства».

   Екзаменаційна комісія у складі голови комісії, головного технолога ПП «Альтамар» Пивоварня «Оскар» Юлії САЛО; завідувачки кафедри харчових технологій, к.т.н., доцентки Ірини ОСИПЕНКОВОЇ; д.т.н., професора кафедри харчових технологій Владислава СУХЕНКА; доценки кафедри харчових технологій Галини АНДРОНОВИЧ; відмітили правильність виконання магістерських робіт згідно вимог стандартів до написання, теми кваліфікаційних робіт є актуальними в сфері харчової промисловості, які дають можливість підвищити якість продукції та розширити її асортимент. Кваліфікаційні роботи студентами було представлено за допомогою мультимедійної установки, що надало можливість комісії більш чітко ознайомитися з науковими результатами та її висновками.

   По закінченню процедури захисту голова комісії Юлія САЛО та завідувачка кафедри Ірина ОСИПЕНКОВА привітали студентів із успішним завершенням такого важливого етапу їхнього життя, як отримання вищої технічної освіти, та побажали успішного використання здобутих знань в майбутній професійній діяльності.