Зустріч студентів зі стейкхолдером

   Кафедра харчових технологій ЧДТУ продовжує пошук нових стейкхолдерів  з метою розширення перспектив успішного працевлаштування своїх випускників.  

   Зокрема, 16 квітня 2024 року для студентів спеціальності 181 «Харчові технології»  була організована зустріч із Юлією НАЗАРОВОЮ,  HR-менеджером з персоналу компанії ТОВ «Шишкар».  Дане підприємство спеціалізується на випуску такої крафтової продукції, як варення та сиропів на основі хвойних шишок.

   Під час зустрічі зі студентами Юлія Валеріївна розповіла про гарні профілактичні,  лікувальні та смакові властивості крафтового продукту, сировину для якого підприємство заготовляє самостійно на теренах Черкаської області.

   У зв’язку з розширенням потужностей підприємства студентам запропонували можливість працевлаштування та проходження практики на посадах головного технолога, технолога та оператора лінії. Юлія Назарова також ознайомила з графіком роботи і умовами праці та конкурентноспроможною заробітною платою на підприємстві ТОВ «Шишкар».

   Кафедра харчових технологій ЧДТУ запрошує до себе на навчання, оскільки пропонує своїм студентам і цікаве навчання за актуальною спеціальністю 181 «Харчові технології» і успішне працевлаштування за нею.