Студенти кафедри харчових технологій відвідали Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP в м. КиєвіСтуденти кафедри харчових технологій відвідали

   19 квітня 2024 року студенти та викладачі кафедри харчових технологій відвідали Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP в м. Києві.

   IFFIP є сполучною ланкою між постачальниками, виробниками обладнання, виробниками упаковки, переробними і виробничими компаніями.

   До складу Міжнародного форуму харчової промисловості та упаковки IFFIP входять виставки, які охоплюють основні напрямки харчової промисловості: «ПродТехМаш», «Хлібопекарська і кондитерська індустрія», «Прод Експо», «Пак Експо».

   На виставці мали можливість ознайомитися з основними тенденціями розвитку світового та українського ринку переробної індустрії, ознайомитися з передовими технологіями, обладнанням та інгредієнтами для харчової промисловості, а також їх впровадження у вітчизняне виробництво, технологіями та обладнанням для виробництва пакувальних матеріалів, тари та упаковки, дозування, фасування, закупорювання, поліграфічну продукцію, етикетки, матеріали та обладнання для їх виробництва.

   Особливу увагу студентів спеціальності 181 Харчові технології привернула компанія ТАТФУД, ТЕХНОЛОГІЧНА АКАДЕМІЯ ТАЛАНТІВ, яка займається підбором технологів харчової промисловості на постійну роботу та проекти в Україні і за кордон, наголошуючи про важливість кваліфікованих працівників.