23 квітня 2024 року на кафедрі харчових технологій відбулася науково-практична конференція «Дні студентської науки».
У конференції приймали участь студенти та викладачі кафедри харчових технологій. Загальна кількість доповідей, що була представлена на науково-практичній конференції в рамках «Дні студентської науки» становила – 33.
Основні питання, які були висвітлено на конференції, це: інноваційні технології харчових продуктів; вплив сировини, основних та додаткових компонентів на харчову цінність та органолептичні показники готової продукції; основні аспекти використання побічних продуктів та використання відходів харчової галузі; висвітлено основні результати досліджень розробки та удосконалення технології продуктів та напоїв; основні методи сертифікації та стандартизації харчових продуктів та ін.
За результатами конференції кафедрою харчових технологій було рекомендовано до нагородження наступних студентів:
І місце
«Особливості переробки відходів пивоварної промисловості»
Гончар А. О., Телешун М. Ю, 3-й курс, гр.. ТБВ-14.
Керівник: ст .викл. Чепурна О.Л.
ІІ місце
«Розробка нового вигляду заморожених фаршевих напівфабрикатів та технології їх виготовлення»
Осташевська Ю. М., 3-й курс, гр.. ТБВ-14
Керівник: д.т.н., проф. Батраченко О. В.
ІІІ місце
«Стандарти GFSI: «Сертифікований одного разу – визнаний скрізь»»
Бондаренко А. О. 2-й курс, гр.. ТБВ-22
Керівник: д.т.н., проф. Сухенко В.Ю.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.