28 квітня 2020 року на кафедрі харчових технологій було організовано конференцію «Інноваційні технології харчової галузі» до Днів студентської науки у дистанційному режимі У роботі конференції взяли участь викладачі та студентів кафедри. Розглянуті такі питання: інноваційні технології харчових продуктів м’ясної, молочної, хлібобулочної галузей, пива, виноробства, алкогольних та безалкогольних напоїв, вплив сировини, основних та додаткових компонентів на харчову цінність та органолептичні показники готової продукції; основні аспекти використання побічних продуктів та використання відходів харчової галузі; висвітлено основні результати досліджень розробки та удосконалення технології продуктів та напоївта ін.
Переможці:
1 місце – Інноваційні технології застосування хмелю в пивоварінні.
Студ. гр. ТБВм-97 Лисенко Я. О.
Кер. викл. Куриленко Ю. М.
2 місце -Удосконалення технології приготування пивного сусла з використанням ферментних препаратів.
Студ. гр. ТБВ-84 Шаповалова Н.
Кер. ст. викл. Чепурна О. Л.
3 місце – Крафтове пивоваріння ㅡбізнес, що стрімко розвивається.
Студ. гр. ТБВм-97 Титаренко В. А.
Кер. доц. Бондарчук З. В.







