20 червня представниці факультету харчових технологій та сфери обслуговування: завідувачка кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Ганна Чепурда та завідувачка кафедри …

Кафедра харчових технологій проводить підготовку фахівців галузі знань 18 «Виробництво та технології» спеціальності 181 "Харчові технології"за освітніми рівнями:«Бакалавр» освітня програма «Харчові технології та інженерія»,«Магістр» освітня програма «Технології продуктів бродіння та виноробства».
Кафедра харчових технологій проводить підготовку фахівців галузі знань 18 «Виробництво та технології» спеціальності 181 "Харчові технології"за освітніми рівнями:«Бакалавр» освітня програма «Харчові технології та інженерія»,«Магістр» освітня програма «Технології продуктів бродіння та виноробства».
20 червня представниці факультету харчових технологій та сфери обслуговування: завідувачка кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Ганна Чепурда та завідувачка кафедри …
12 травня 2021 року кафедра харчових технологій долучилася до Наукового пікніку у Драбівській ОТГ.
30 квітня 2021 року на кафедрі харчових технологій відбулася зустріч зі стейкхолдерами ТОВ « Світ-Ласощі», а саме: генеральним директором Олексієм …
20 квітня 2021 р. на кафедрі харчових технологій факультету харчових технологій та сфери обслуговування ЧДТУ відбулася науково-практична конференція. За результатами …
З нагоди 61-річниці з дня створення ЧДТУ вітаємо викладачів кафедри харчових технологій з цією визначною датою та нагородженням за сумлінну …
10 березня 2021 року в Черкаському державному технологічному університеті відбулось урочисте вручення дипломів освітньо – …
23 лютого 2021 року відбулася зустріч студентів кафедри харчових технологій факультету харчових технологій та сфери обслуговування Черкаського державного технологічного університету …
Студенти 4 курсу групи ТБВ-74 освітньої програми «Харчові технології та інженерія» пройшли переддипломну практику. Базами проходження …