Навчання студентів кафедри за дистанційною системою на період карантину

Задля запобігання поширення коронавірусу COVID-19 та відповідно до листа МОНУ №1/9-154 від 11.03.2020 в умовах карантину на період з 12 березня до 24 квітня 2020 року навчання студентів кафедри харчових технологійЧеркаського державного технологічного університету проводиться в дистанційному режимі.

Викладачі та студенти кафедри опанувавши системи дистанційного навчання на платформі університету «Moodle»та інших компаній, а саме: Zoom, CiscoWebexта GoogleClassroom, мають можливість для індивідуального підходу до кожного студента, надають навчальні матеріали дисциплін, активно взаємодіють зі студентами, перевіряють знання студентів по засвоєнню отриманого матеріалу.

Також студенти разом із викладачами кафедри тісно співпрацюють у обгоровюванні та наданні необхідної інформації для виконання курсових робіт, курсових проектів та дипломних проектів кафедри.

Наприкінці кожного тижня викладачі кафедри харчових технологій звітують про виконану роботу у межах дистанційного навчання та оцінюванню студентів кафедри про засвоєння навчального матеріалу.

За час дистанційного навчання студенти кафедри продемонстрували відповідальне ставлення до навчання.