Проведення екскурсійного заняття з дисципліни Вступ до фаху для студентів кафедри ХТ на харчовому підприємстві – ТОВ “Світ Ласощів”

12 жовтня 2021 року студенти першого року навчання спеціальності «Харчові технології» освітньої програми «Харчові технології та інженерія» Черкаського державного технологічного університету, в рамках дисципліни «Вступ до фаху», відвідали підприємство ТОВ «Світ ласощів», що спеціалізується на виробництві борошняних кондитерських виробів.

Яскравим прикладом взаємодії з вітчизняними стейкхолдерами є можливість ознайомлення молоді з прогресивними технологічними рішеннями на підприємствах харчової промисловості. Студенти мали нагоду ознайомитись з особливостями  технологій виробництва кексів, печива та вафель.

Наразі співпраця кафедри харчових технологій ЧДТУ зі стейкхолдерами створює необхідні умови для ефективного розвитку особистості майбутнього фахівця, сприяє оволодінню студентами комплексом професійних компетенцій, які відповідають вимогам сучасного ринку праці.