«Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку харчової індуст
3-4 листопада 2022 року на кафедрі харчових технологій було проведено VІ Міжнародну науково-практичну конференцію
«Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку харчової індустрії».
Мета конференції полягає в обґрунтуванні технологічних, економічних, екологічних та історичних аспектів та проблем ефективності напрямку розвитку харчової індустрії, популяризації наукових досліджень з розвитку біотехнології, енерготехнології та машинобудування в харчовій індустрії.
У конференції прозвучали вітальні слова від членів організаційного комітету конференції :
Еміля ФАУРЕ, д.т.н., професор, проректор з науково-дослідної роботи та міжнародних зв’язків ЧДТУ.
Ірини ОСИПЕНКОВОЇ, к.т.н., доц., завідувач кафедри харчових технологій ЧДТУ.
Владислава СУХЕНКА – д.т.н., професор кафедри харчових технологій ЧДТУ.
В пленарному засіданні взяли участь Владислав Сухенко, професор кафедри харчових технологій ЧДТУ, з темою доповіді «Безпечність харчової продукції, виклики і перспективи:вимоги ЄС і адаптація національного законодавства»;
Ірина БЕРНИК д.т.н, завідувач кафедри харчових технологій та мікробіології Вінницького національного аграрного університету з темою доповіді «Використання ультразвукових кавітаційних технологій в харчовій промисловості».
Галина АНДРОНОВИЧ старший викладач кафедри харчових технологій ЧДТУ.з темою доповіді «Використання насіння льону в технології напоїв функціонального призначення»
Програмою конференції було передбачено доповіді, онлайн-трансляції, презентації на платформі Zoom. У конференції взяло участь близько 95 осіб наукові та науково-педагогічні працівники, доктори, аспіранти, педагогічні працівники закладів професійної (професійно-технічної) освіти, фахової передвищої та вищої освіти.
















