ШАНОВНІ ВИКЛАДАЧІ, НАУКОВІ СПІВРОБІТНИКИ, АСПІРАНТИ, СТУДЕНТИ!
Запрошуємо Вас взяти участь у роботі
VІ Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів і науковців
«ІНТЕГРАЦІЙНІ ТА ІННОВАЦІЙНІ НАПРЯМКИ РОЗВИТКУ ХАРЧОВОЇ ІНДУСТРІЇ»
яка відбудеться 3-4 листопада 2022 року на базі
Черкаського державного технологічного університету
Кафедра харчових технологій
НАПРЯМИ РОБОТИ КОНФЕРЕНЦІЇ:
- Новітні підходи та інноваційні технології в харчовій індустрії.
- Машинобудування в харчовій промисловості.
- Енергоефективність.
- Економічні аспекти розвитку харчової індустрії.
- Експертиза, безпека та технології харчових продуктів та виноробства.
- Екологічні аспекти розвитку харчової індустрії.
- Концепції здорового харчування.
- Натуральні біоактивні сполуки, функціональні і національні харчові продукти, пакування, зберігання та переробка.
- Нанотехнології в харчовій індустрії.
- Моделювання та оптимізація технологічних процесів харчових виробництв.