Запрошуємо взяти участь науково-практичній конференції «ІНТЕГРАЦІЙНІ ТА ІННОВАЦІЙНІ НАПРЯМКИ РОЗВИТКУ ХАРЧОВОЇ ІНДУСТРІЇ»

ШАНОВНІ ВИКЛАДАЧІ, НАУКОВІ СПІВРОБІТНИКИ, АСПІРАНТИ, СТУДЕНТИ!

Запрошуємо Вас взяти участь у роботі

VІ Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів і науковців

«ІНТЕГРАЦІЙНІ ТА ІННОВАЦІЙНІ НАПРЯМКИ РОЗВИТКУ ХАРЧОВОЇ ІНДУСТРІЇ»

яка відбудеться 3-4 листопада 2022 року на базі

Черкаського державного технологічного університету

Кафедра харчових технологій

НАПРЯМИ РОБОТИ КОНФЕРЕНЦІЇ:

  1. Новітні підходи та інноваційні технології в харчовій індустрії.
  2. Машинобудування в харчовій промисловості.
  3. Енергоефективність.
  4. Економічні аспекти розвитку харчової індустрії.
  5. Експертиза, безпека та технології харчових продуктів та виноробства.
  6. Екологічні аспекти розвитку харчової індустрії.
  7. Концепції здорового харчування.
  8. Натуральні біоактивні сполуки, функціональні і національні харчові продукти, пакування, зберігання та переробка.
  9. Нанотехнології в харчовій індустрії.
  10. Моделювання та оптимізація технологічних процесів  харчових виробництв.