5 листопада 2020 року на кафедрі харчових технологій відбулася IV МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ІНТЕГРАЦІЙНІ ТА ІННОВАЦІЙНІ НАПРЯМКИ РОЗВИТКУ ХАРЧОВОЇ ІНДУСТРІЇ» …

Кафедра харчових технологій проводить підготовку фахівців галузі знань 18 «Виробництво та технології» спеціальності 181 "Харчові технології"за освітніми рівнями:«Бакалавр» освітня програма «Харчові технології та інженерія»,«Магістр» освітня програма «Технології продуктів бродіння та виноробства».
Кафедра харчових технологій проводить підготовку фахівців галузі знань 18 «Виробництво та технології» спеціальності 181 "Харчові технології"за освітніми рівнями:«Бакалавр» освітня програма «Харчові технології та інженерія»,«Магістр» освітня програма «Технології продуктів бродіння та виноробства».
5 листопада 2020 року на кафедрі харчових технологій відбулася IV МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ІНТЕГРАЦІЙНІ ТА ІННОВАЦІЙНІ НАПРЯМКИ РОЗВИТКУ ХАРЧОВОЇ ІНДУСТРІЇ» …
Графік індивідуальних консультацій викладачів кафедри харчових технологій (ХТ) на час карантину з 15.10 по 15.11.2020 н. р.
З 30.07.2020 року в студентів кафедри харчових технологій розпочалася практика на провідних підприємствах харчової промисловості. Зокрема, підприємство ТОВ «Канів-солод», …
15-16 червня 2020 року на кафедрі харчових технологій відбувся захист кваліфікаційних робіт освітньо-кваліфікаційного рівня “Бакалавр” групи ТХП-64. Попередня Наступне
28 квітня 2020 року на кафедрі харчових технологій було організовано конференцію «Інноваційні технології харчової галузі» до Днів студентської науки у дистанційному …
Задля запобігання поширення коронавірусу COVID-19 та відповідно до листа МОНУ №1/9-154 від 11.03.2020 в умовах карантину на період з 12 березня …
Традиційно до Дня української писемності та мови Черкаський державний технологічний університет долучився до написання ХІХ Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності. – …
22 лютого 2020 року, Черкаський державний технологічний університет гостинно відкрив двері для майбутніх студентів, їхніх батьків та всіх бажаючих ближче …