На кафедрі харчових технологій відбулась VII Міжнародна науково-практична конференція «Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку харчової індустрії»

   2 листопада на кафедрі харчових технологій Черкаського державного технологічного університету відбулась VII Міжнародна науково-практична конференція «Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку харчової індустрії».
   На ній були представлені змістовні доповіді на актуальні наукові та виробничі проблеми в харчовій промисловості, які викликали жваві професійні дискусії науковців.
  Відкрив конференцію Фауре Еміль Віталійович, доктор технічних наук, професор, проректор з наукової роботи та міжнародних зв’язків Черкаського державного технологічного університету.
   З вітальним словом до учасників конференції виступила і Осипенкова Ірина Іванівна, кандидат технічних наук, доцент, завідувач кафедри харчових технологій ЧДТУ.
  На пленарному засіданні виступили наступні науковці: Берник Ірина Миколаївна, доктор технічних наук, доцент, завідувач кафедри харчових технологій та мікробіології Вінницького національного аграрного університету (тема доповіді «Моделювання технологічних процесів харчових виробництв за використання нечіткої логіки»); Вербицький Сергій Борисович, кандидат технічних наук, завідувач відділу інформаційного забезпечення, стандартизації, метрології та інноваційного провайдингу Інституту продовольчих ресурсів Національної академії аграрних наук України (тема доповіді «Особливості конструкції та роботи машин для зняття шкірки»); Сухенко Владислав Юрійович, доктор технічних наук, дійсний член Академії технічних наук України, професор кафедри харчових технологій Черкаського державного технологічного університету (тема доповіді «Збалансований стандарт ISCC: новий шлях сталого розвитку харчової промисловості»); Батраченко Олександр Вікторович, доктор технічних наук, професор кафедри харчових технологій Черкаського державного технологічного університету (тема доповіді «Конструктивні рішення в сучасному м’ясопереробному обладнанні, які сприяють підвищенню якості та безпечності м’ясних продуктів»).
   Також виступила студентка 4-го курсу кафедри харчових технологій Черкаського державного технологічного університету Грабова Ірина Олександрівна з доповіддю на тему «Особливості вибору моделей м’ясорізальних машин при проєктуванні м’ясопереробних підприємств».
  Під час виступів та дискусійного обговорення науковці були єдині в найголовнішій меті – всіляко сприяти розвитку харчової промисловості в Україні!