31 березня 2023 року студенти та викладачі кафедри харчових технологій відвідали 25 Міжнародну виставку продуктів харчування та напоїв в …

Кафедра харчових технологій проводить підготовку фахівців галузі знань 18 «Виробництво та технології» спеціальності 181 "Харчові технології"за освітніми рівнями:«Бакалавр» освітня програма «Харчові технології та інженерія»,«Магістр» освітня програма «Технології продуктів бродіння та виноробства».
Кафедра харчових технологій проводить підготовку фахівців галузі знань 18 «Виробництво та технології» спеціальності 181 "Харчові технології"за освітніми рівнями:«Бакалавр» освітня програма «Харчові технології та інженерія»,«Магістр» освітня програма «Технології продуктів бродіння та виноробства».
31 березня 2023 року студенти та викладачі кафедри харчових технологій відвідали 25 Міжнародну виставку продуктів харчування та напоїв в …
Щорічно в ЧДТУ проводиться студентська олімпіада з метою підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, пошуку обдарованої студентської молоді, стимулювання їх творчої …
На засіданні кафедрі харчових технологій, яке відбулося 28 березня 2023 року, для задоволення потреби та інтересів студентів бакалаврського рівня …
23 березня 2023 року студенти спеціальності 181 «Харчові технології» ЧДТУ в рамках знайомства з професіями харчової промисловості було організовано викладачами …
23 березня 2023 року відкрилась XIV Міжнародна науково-практична конференція «Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання» Багато …
12 березня 2023 року доктор технічних наук, професор кафедри харчових технологій ЧДТУ Владислав СУХЕНКО приймав участь у дискусійній прес-конференції на …
28 лютого 2023 року на засіданні кафедрі харчових технологій відбулася зустріч зі стейкголдером, головним технологом ПП «ЧЕРКАСЬКА БАВАРІЯ» Андрієм …
В рамках практики викладачі та студенти кафедри Харчових технологій освітньої програми «Харчові технології та інженерія» та «Технології продуктів бродіння і …
В рамках ознайомчої практики викладачі та студенти кафедри Харчових технологій освітньої програми «Харчові технології та інженерія» 20.12.2022 року відвідали м’ясокомбінат …
14 та 15 грудня 2022 року магістри, які навчались за спеціальністю 181 «Харчові технології» в Черкаському державному технологічному університеті, успішно …